Array ( [info_desc] =>

Descarrega el comerç de proximitat al teu dispositiu!


L'app Som Comerç TGN et permet consultar informació sobre la localització i els productes i serveis que ofereixen els comerços i establiments de Tarragona. A més, et permet accedir a descomptes, promocions i ofertes personalitzades. Pots connectar-te a un comerç escanejant el seu codi QR i rebre gratificacions en forma de punts o euros.

Amb aquesta app, el nostre comerç preferit, el de tota la vida, serà encara més a prop teu! 

 

[info_horaris] => [file_cond_est] => CondicionsUs_CondEst_ca_20210412_111927.pdf [file_condicions] => CondicionsUs_Asso129_ca_20210412_111927.pdf [url_xml_noticies] => https://www.tarragona.cat/comerc/noticies/noticies/rss [url_xml_agenda] => https://www.tarragona.cat/la-ciutat/agenda/agenda/rss [localitsacio] => Tarragona [definitiva] => 1 [marketplace_url_api] => https://market.tarragona.cat [info_desc_vis] => 1 [info_web] => https://tgn.moneder.cat [info_web_vis] => 1 [info_tel] => 977245577 [info_tel_vis] => 1 [info_coord_vis] => 1 [info_lat] => 41.1188827 [info_lng] => 1.2444909 [info_horaris_vis] => 0 [info_galeria_vis] => 0 [info_email] => somcomerctgn@tarragona.cat [info_email_vis] => 0 [nom] => SOM COMERÇ TGN [idMunicipi] => Tarragona [pais] => 63 [carrer] => [logo] => 2918_20201030095553.png [googlePlay] => https://play.google.com/store/apps/details?id=com.javajan.tgn [appStore] => https://apps.apple.com/us/app/som-comer%C3%A7-tgn/id1512218686 [info_facebook] => https://www.facebook.com/TGNComerc [info_twitter] => https://twitter.com/TGNAjuntament [info_instagram] => https://www.instagram.com/tgncomerc [info_whatsapp] => [info_youtube] => https://www.youtube.com/channel/UChmPxD2NcAMlp5usVeudSgw [info_facebook_vis] => 1 [info_twitter_vis] => 1 [info_instagram_vis] => 1 [info_whatsapp_vis] => 0 [info_youtube_vis] => 1 [url_moneder] => http://tgndemo.moneder.cat [web_moneder] => 0 [text_mail] => {"ca":"Benvolgut a l'app Som Comerç TGN!
\n
\nJa pots gaudir dels avantatges que t'ofereixen els comerços i altres establiments de la ciutat.

\n
\nAmb un cop de dit:\n\nT'anirem informant de les novetats per a que gaudeixis al màxim de tots els avantatges del comerç de Tarragona.
\n
\nL'app Som Comerç TGN t'ho posa fàcil!","es":"","en":""} [text_wcp] => [edit_text_wcp] => 0 [idiomes_asso] => Array ( [0] => ca [1] => es [2] => en ) [adresa] => Tarragona [fotos] => Array ( ) )

Cerca establiments

Sectors

Establiment

Logo comerç Casa Joan Miret

Casa Joan Miret

Restauració

0% de gratificació

Reserves a info@casajoanmiret.com

Formulari de contacte

 

Reserves a info@casajoanmiret.com

Formulari de contacte

https://agplanninggourmet.com

hola@agplanninggourmet.com

A AG Planning Gourmet personalitzem el teu esdeveniment partint sempre d’un catering selecte en què la qualitat en el servei i el producte són el punt de partida. 15 anys de recorregut com empresa de catering ens aporten l’experiència que ens ha convertit en referents en el nostre sector i la versatilitat necessària per adaptar-nos a cada tipus de servei que oferim.

Contacta'ns: https://agplanninggourmet.com/ca/contacte/ o 977 21 29 71.

Rambla Rambla Nova, 36, Tarragona   |    977 212 971

info@casajoanmiret.com  |    https://www.casajoanmiret.com/

Horari d'oficina: De dilluns a divendres de 9 h a 18 h

La Casa Joan Miret es presenta a la ciutat com un espai versàtil al cor de Tarragona, preparat per acollir activitats gastronòmiques i culturals a més d’esdeveniments tant empresarials com per a particulars.

L’espai disposa de cuina pròpia i d’un jardí on durant les nits d’estiu d'aquest mes de juliol, divendres i dissabtes, hi ha previst que s’hi ofereixi un menú degustació així com un menú de tapes per animar al públic a gaudir de les nits a l’aire lliure. 

La  Casa Joan Miret ha ideat una proposta  gastronòmica seguint la seva línia culinària, la fusió de la cuina tradicional amb les últimes tendències en gastronomia, fruit del treball del xef executiu, Jordi Boronat, i el seu equip de professionals.

L’espai prendrà totes les mesures de seguretat i prevenció, com ara la higienització de tots els elements, respectant totes les distàncies de seguretat i, sobretot, tenint en compte la normativa sanitària actual.


Reserves i més informació al telèfon 977 212 971, al correu info@casajoanmiret.com o bé a través del nostre formulari web a l'apartat contacte.